Lurrie Bell & Copenhagen Slim Band

John PrimerChicago’s levende Blueslegende Lurrie Bell med backing af Danske Nisse Thorbjørn´s Copenhagen Slim Band er en kraffuld kombination.

Lurrie Bell født 1958 er søn af den berømte Chicago blues mundharmonika spiller Carey Bell.

Lurrie har aldrig lydt bedre og med udgivelsen “the devil aint got no music” fra 2012, har han cementeret sig som en af de største nulevende Bluesmænd fra Chicago.

Nisse Thorbjørn, vandt prisen som “Årets Danske Bluesnavn” i 2009 efter udgivelsen af debut’en “CPH SLIM”, han har siden hen turneret med sit eget band (Copenhagen Slim Band).

Det er også blevet til flere turneer med John Primer som også er et af de store navne på Chicagos traditionsrige bluesscene og de har sammen optrådt på diverse festivaller i Danmark og Sverige, blandt andet Åmål festival i 2013 blev besøgt med backing af Copenhagen Slim Band.

Lurrie og Nisse har spillet sammen flere gange før, dog ikke i Danmark men på kingston Mines i Chicago hvor Nisse Thorbjørn for 10 år siden spillede med Lurrie for første gang.
Nisse Thorbjørn fortæller:
“jeg har lige siden de fede aftener med Lurrie på Kingston Mines haft lyst til at bringe ham forbi Danmark og nu kan det så endelig lade sig gøre, jeg glæder mig enormt til det!”

Lurrie skal til “blues awards” galla ugen før han ankommer til DK, gad vide om det ikke blir en nykåret award winner der besøger københavns bluestempel den 15. Maj.
Udover Danmark er touren med Lurrie og Nisse booked til at besøge festivaller og venues i Tyskland og Norge.

Press_kit_icon