New Orleans Soul Preachers

Inspireret af The Meters, Alvin Robinson, The Coasters og Dr.John drager Nisse Thorbjørn(voc/Gui), Johan Bylling Lang(Sax), Ola Åkerman(Tromb), Mads Søndergaard(org) og Michael Strange(Drms) på safari i grænselandet mellem New Orleans-jazz og den amerikanske soulmusik.

Iklædt navnet “New Orleans Soul Preachers” og bevæbnet med funkrytmer og soulmelodier, skydes der med hele New Orleans-traditionens arsenal efter alle ingredienserne til denne stærkt krydrede gumbo!

Bandleader/guitarist/Sanger:
Nisse Thorbjørn er en af modtagerne af prisen som Årets Danske Bluesnavn og er kendt især i blueskredse for sin stærke vokal, sit virtuose mundharmonika spil og for sin store indlevelse i musikken.

Saxofon:
Johan Bylling Lang er ikke til at komme udenom i dansk jazz især i New Orleans jazz er han et kort der tit spilles når der skal bruges en stærk solist.

Trombone:
Ola Åkerman der også er bandets eneste Svensker er kendt for sit vituose spil og kraftige klang.

Hammond Orgel:
Mads Søndergaard er uddannet jazzpianist fra Det Kongelige Konservatorium i Haag, og har siden været flittigt brugt især på Jazz scenerne.

Trommer:
Michael Strange der udover jazz også spiller blues og Soul har blandt andet medvirket på Jamie Cullums udgivelse “Twenty something” der gik verden rundt med flere millioner solgte eksemplarer.

Press_kit_icon